UFC-presentator Joe Rogan wil event niet verslaan: ‘Tijdens coronatijd? Waag mijn leven niet’

28 maart 2020

UFC-presentator Joe Rogan is niet van plan om tijdens de coronacrisis wedstrijden te verslaan. UFC-baas Dana White wil een manier vinden om het evenement UFC 249 van volgende maand door te laten gaan, maar Rogan zei dat hij daar niet bij zal zijn.


Er is nog geen locatie voor het event van 18 april. Khabib Nurmagomedov vecht dan tegen Tony Ferguson voor de titel in het lichtgewicht en White staat er volgens Vechtsportinfo op dat de avond hoe dan ook doorgaat. Zonder Rogan, dus.

Mij niet bellen
"Ik denk dat iemand er commentaar op gaat geven. Ik zal het niet zijn", zei Rogan in een recente aflevering van zijn podcast 'The Joe Rogan Experience'. "UFC heeft het over een gevecht op 18 april. Ik weet niet hoe ze dat willen gaan doen. Ze hebben het erover om het te doen op een plek met minder dan 10 mensen, alleen in een open arena."

Rogan denkt uiteindelijk dat de volharding van White enigszins uit wanhoop is. Nurmagomedov tegen Ferguson, 1 van de langverwachte gevechten in de UFC-geschiedenis, is in het verleden 4 keer geannuleerd. Als het niet op 18 april gebeurt, vreest White dat het misschien wel nooit gebeuren.