🥊 | UFC-vechter pakt 2 dagen na zijn knock out een autodief op

5 oktober 2021

Kevin Holland heeft een erg onrustig weekje! De UFC-vechter ging in het weekend bij UFC Vegas 38 nog knock out. Dat kwam door een onfortuinlijke botsing tussen zijn hoofd en die van Kyle Daukaus. Maar hij is kennelijk al lang weer opgekrabbeld, want een paar dagen later heeft hij een autodief opgepakt!


In de video hierboven kun je zien hoe Holland de crimineel mak als een lammetje heeft en overlevert aan de politie. Daarna deed hij zijn verhaal. "Ik reed door de straat. Ik zag een auto wegscheuren en renden mensen achteraan", zo vertelt hij. "Ik hoorde ze zeggen dat de auto werd gestolen." Ik dacht: oké, ik zit een week in quarantaine, mijn gevecht ging klote, dus laat ik wat lol trappen."

Holland draaide zijn auto om en ging achter de dief aan. "Hij reed plots achteruit, daardoor kon hij ontsnappen. Maar hij crashte vlak daarna tegen een trailer! Toen we bij hem kwamen heb ik hem een lekkere klap gegeven en Khabib-stijl in een houdgreep geklemd. Hij kon niet ademen, toen heb ik hem op de stoep gezet."