UFC-vechter Mike Perry knokt door ondanks lelijke, gebroken neus en verliest (video)

11 augustus 2019

MMA-vechters Vicente Luque en Mike 'Platinum' Perry maakten er in de nacht van zaterdag op zondag in het Uruguayaanse Montevideo een bloedbad van. Met name Perry kwam er slecht van af. Niet alleen verloor hij de partij, hij verloor ook bijna zijn neus.


Tijdens UFC Fight Night 156 liep Perry een flinke blessure op. De Braziliaanse Luque landde in de 3e ronde een vliegende knie op zijn hoofd, vol op de neus van Perry. Die stond vervolgens schots en scheef, maar Perry vocht door.

Botsss
De 27-jarige Luque probeerde Perry vervolgens af te laten tikken door hem te choken, maar uiteindelijk moest een beslissing van de jury uitsluitsel geven. Die gaf de partij aan Luque na een 29-28, 28-29 en 29-28 score. Toch zal er meer worden nagepraat over de 27-jarige Perry.

UFC-baas Dana White deelde een foto van Perry na afloop op sociale media. Hij prees zijn vechtershart, daar waar andere fans vooral grapjes maakten over de aanstaande trouwdag van Perry. "Perry verdient salarisverhoging, wat een geweldige aanwinst is hij voor het UFC-bedrijf". Een ander noemde Perry een strijder. "Winst of verlies, deze man is een entertainer."