🎥 | UFC-vechters Jorge Masvidal en Kamaru Usman uit elkaar gehaald na fittie: ‘Kom dan!’

30 januari 2020

Dankzij Vechtsportinfo kwamen we de volgende ruzie tegen tussen UFC-eindbazen Jorge Masvidal en Kamaru Usman. Beide kemphanen kwamen elkaar bij wat radio-shows tegen en dat ging bijna mis. Het bleef - gelukkig - bij een verbale ruzie.


Usman zei herhaaldelijk 'doe iets!' tegen Masvidal, zijn potentiële tegenstander in de UFC. De 2 wisselden eerder al lelijke trashtalk naar elkaar over en weer op sociale media en in de reguliere media. Dit was de 1e keer dat ze elkaar fysiek tegenkwamen. "Je hebt stoere praat," zei Usman.

'Bring it on'
Masvidal wees naar het gips aan de linkerhand van Usman, deze kampt momenteel met een duimblessure die voorktwam uit zijn UFC 245-overwinning op Colby Covington vorige maand. "Je hebt gips om bitch", zei Masvidal. "Jij hebt geluk. Dat is de enige reden waarom er niets gebeurt."

Er wordt gezegd dat Masvidal de grootste kanshebber is voor de titel van Usman. Terwijl over Conor McGregor is gesproken als een mogelijke tegenstander voor Masvidal. UFC-president Dana White zegt dat hij liever zou hebben dat McGregor tegen de lichtgewicht-kampioen Khabib Nurmagomedov vecht en Masvidal tegenover Usman staat.