Verhoeven waarschuwt rivaal Ben Saddik: ‘Ik ga je helemaal uitwringen’ (video’s)

14 november 2017

ANP

Rico Verhoeven is vastberaden: zaterdag 9 december wil hij revanche nemen op zijn rivaal Jamal Ben Saddik door hem te slopen op het Glory-gala.


De Marokkaanse Belg was in 2011 nog te sterk voor Verhoeven, al hoeft hij volgens de huidige wereldkampioen niet uit te gaan van een nieuwe overwinning. "Wat deze man gaat meemaken, heeft-ie nog niet eerder meegemaakt", zei Verhoeven dinsdag op een persconferentie in Ahoy.
Gemakkie
Van enige druk is, ondanks de eerdere verliespartij dan geen sprake volgens de kickbokser uit Halsteren. "Ik heb nog geen zwaargewicht gezien die zo fit is als ik. Het enige wat een beetje verandert, is het gameplan. Maar: de cocktail is goed. Ik heb wat recht te zetten. Ik ga hem 24 minuten lang uitwringen en ook al weet ik dat-ie er al in de 4e ronde uit kan, pas in de 24ste minuut ga ik hem knock-out slaan. Ik ga hem helemaal uitwringen."

Kalm aan
Ben Saddik leek niet onder de indruk van de trashtalk van Verhoeven en bleef rustig. "Laat het hem maar zien. Ik heb in 2011 al gewonnen en ik zal dat nog eens doen. Al vecht-ie 30 minuten tegen mij. Ik hoef maar 1 klap te geven en het is over. Ik ben een geboren vechter. Hij gaat het heel zwaar krijgen, ik heb een heel sterk team rond om mij. We gaan pieken op het juiste moment, dat zal iedereen wel zien."

Ein-de-lijk
Eerst zouden de 2 vehters in mei in Den Bosch al tegenover elkaar staan, maar die ontmoeting viel in het water vanwege een scooterongeluk van Ben Saddik. Zaterdag 9 december komt het alsnog tot een onderling duel.Intense staredown between Jamal Ben Saddik and Rico Verhoeven. Needed some security. #GLORY49 #GLORYRedemption

Een foto die is geplaatst door Kris Dekker (@krisdekker) op