WOW! Yair Rodriguez wint met bizarre én unieke KO (video)

11 november 2018

In een klassiek knokpartijtje in de nacht van zaterdag op zondag, sloeg Yair Rodriguez zijn tegenstander Chan Sung Jung knock-out met een uppercut elleboog. Met nog 1 seconde over in de wedstrijd leek Yair bijna per ongeluk te hebben gewonnen.


De UFC vierde zijn 25-jarig jubileum met deze vedergewicht partij als het hoofdgevecht van UFC Fight Night 136 in Denver.

Bonus
De 2 vechters gingen door tot in de laatste ronde en wisten waarschijnlijk dat hun partij 'Fight of the Night' zou worden. Dit zou betekenen dat de vechters een bonus van 50.000 dollar zullen krijgen. Dit waren ze beide duidelijk aan het vieren in de ring, daarna besloten ze het gevecht te hervatten.

Oeps!
Chan Sung Jung stond na 4 rondes voor en zou het gevecht op punten winnen. Helaas voor 'The Zombie Korean' plaatste Rodriquez, bijna per ongeluk, een achterwaartse(!) uppercut elleboog op de kin van de Koreaan. Op spectaculaire wijze maakte Rodriguez zijn tegenstander 'koud' in de laatste seconde van de wedstrijd. Chan ademde nog duidelijk, verder zat er geen beweging meer in de 'lappenpop'.

In de 25 jaar van UFC heeft nog nooit iemand op deze manier weten te winnen, wat een afsluiter!