WTF! Britse bokser gooit tafel op tegenstander (video)

7 december 2016

Screenshot

De Briste bokser Dereck Chisora heeft weer van zich doen spreken. Een paar weken geleden vergeleek hij zichzelf met herpes en waarschuwde zijn tegenstander Dillian Whyte. Woensdag gooide hij tijdens een persconferentie een tafel op Whyte.


De partij tussen de twee kemphanen vindt aanstaande zaterdag plaats in Manchester, waar Whyte zijn titel in het zwaargewicht wil verdedigen.

Tafel
Op de persconferentie verloor Chisora zijn zelfbeheersing en begon op de tafel te slaan. De uitspraken van Whyte zinden hem niet en plotseling besloot hij de tafel op de tillen en deze op zijn rivaal te gooien (zie filmpje vanaf 0.30 sec). Het scheelde maar een haartje of Whyte werd geraakt.

Whyte deed alsof er niet gebeurde. Terwijl een woedende Chisora werd afgevoerd door stewards bleef hij onbewogen op zijn stoel zitten. Daarmee ging de eerste mentale ronde naar de titelverdediger.

Niet de eerste keer
Het is niet nieuw dat de twee boksers niet goed door één deur kunnen gaan. Tijdens opnames voor het programma The Gloves Are Off (Sky Sports) was het ook al matten tussen Chisora en Whyte.