Yeah! Nieky Holzken gaat weer kickboksen šŸ„Š

9 oktober 2018

ANP

Nieky Holzken keert terug naar het kickboksen. The Natural heeft bij De Ochtendshow Met Giel op Radio VeronicaĀ aangekondigd dat hij een contract bij ONE Championship gaat tekenen.


ā€œIk ga deze week een heel groot contract tekenen, de grootste van mijn carriĆØre kan ik wel zeggen. Het is weer kickboksen, ik ga kickboksen in AziĆ« bij ONE Championship. Dat is op dit moment de snelstgroeiende kickboksleague die er is. Zoek het maar op op Instagram, ONE Championshipā€, aldus Holzken in gesprek met Giel Beelen.

Glory
Holzken kickbokste zijn laatste partij bij GLORY in december op GLORY 49 in Ahoy. Toen leed hij zijn 3e nederlaag op rij tegen Alim Nabiyev. Daarvoor verloor hij 2 titelgevechten achter elkaar van CƩdric DoumbƩ.

Geen overeenkomst
Holzken maakte 2 juli bekend dat hij GLORY verlaten had. Hij wilde een nieuw contract bij de organisatie tekenen om te vechten op GLORY 59 in de Johan Cruijff Arena op 29 september, maar kon niet tot een overeenkomst komen. Hierna besloot de Helmonder de organisatie waar hij 14 keer vocht, waarvan 4 als kampioen op weltergewicht, de rug toe te keren.

Dit artikel verscheen eerder op MMAPlanet.nl