🎥 | Deense keeper maakt zieke 3 dubbele redding!

Noah Hoogenboezem • 23:35, 21-03-2023 / Laatste Update: 10:35, 12-12-2023

De Deense keeper Mads Hermansen van Brondby IF had zondag het moment van zijn leven. In de uitwedstrijd tegen Nordsjaelland kreeg Brondby 1 minuut voor tijd bij een 1-1 stand een strafschop tegen. De 2-1 leek een zekerheid, maar toen was daar Hermansen met 3 zieke reddingen in 3 seconden!

Over de Deense competitiewedstrijd tussen Nordsjaelland en Brondby zal niet nog 100 jaar gepraat worden, maar de 3 dubbele redding van Brondby-keeper Hermansen in de 89e minuut zal nog jarenlang voorbijkomen. Hermansen pakte eerst de slecht ingeschoten strafschop Nordsjaelland-spits Nuamah, was toen razendsnel weer overeind om ook de rebound te pakken en toen Nordsjaelland de bal alsnog van dichtbij kon tikken, was daar weer een geweldige reflex van de Deense keeper!

Alsnog een nederlaag

De wedstrijd eindigde trouwens alsnog in een domper voor Hermansen en Brondby, want in de 91e minuut maakte Nuamah alsnog de 2-1 en daarmee de winnende goal. Het enige doelpunt van Brondby werd trouwens gemaakt door Hakon Evjen, die in januari werd gekocht van AZ.