🎥 | Luister naar deze dringende oproep van Bram van Polen

22 maart 2020

Voor iedereen zou het goed zijn om te luisteren naar de woorden van Bram van Polen. De aanvoerder van PEC Zwolle ziet nog dat teveel mensen gewoon de straat op gaan en zich niet aan de regel houden om 1,5 meter afstand te houden.


"Ik merk dat ik behoorlijk geïrriteerd ben. Ik snap de mensen gewoon niet. Iedereen die nu op straat gaat, het bos ingaat en niet die anderhalve meter afstand houdt: denk nou eens na mensen."

"Ik snap niet dat je dat niet in je botte kop kan krijgen, dat je niet even het fatsoen hebt om aan andere mensen te denken, om die anderhalve meter afstand te houden, als je überhaupt naar buiten moet. Want ik vind gewoon dat je binnen moet blijven. Wat is dat nou voor moeite? Ze vragen niet om een salto binnen een dag te leren of wat dan ook. Dit is iets dat iedereen kan."

"Je kunt bij elkaar gaan lopen hangen. Het is allemaal leuk en aardig, maar wat nou als het jouw opa of oma is? Denk daar nou eens over na! Dan kun je daar niet meer naartoe. Die gaan dan eenzaam sterven in het ziekenhuis, ga eens met die gedachte aan andere mensen denken. Blijf gewoon binnen! Denk gewoon na, gebruik die hersenpan een keer."