Nieuwe trailer Sergio Ramos-docu! Ajax speelt belangrijke rol (video)

21 augustus 2019

Weet je nog dat Sergio Ramos na zijn 'slimme' gele kaart moest toekijken hoe Ajax zijn Real Madrid van de mat veegde? En weet je nog dat er een cameraploeg bijstond? De mannen van die cameraploeg maakten een docu over El Gitano (De Zigeuner), en die documentaire komt er bijna aan.


Dat zegt Amazon. Woensdag gooide hun streamingdienst een trailer de wereld in over het de sterverdediger en het drama-seizoen dat hij vorig jaar met Los Blancos meemaakte.

Zonder Ronaldo
In het 1e seizoen zonder de naar Juventus vertrokken Cristiano Ronaldo eindigde Ramos met Real als 3e in LaLiga. De club had een straatlengte achterstand op kampioen en aartsrivaal Barcelona (19 punten) en ook de 2e plek was al lang voor het einde buiten bereik (8 punten verschil met Atletico Madrid).


Ook in de Champions League ging het helemaal mis. Na de winst bij Ajax in Amsterdam had de winnaar van de laatste 3 edities zich gruwelijk op de return verkeken. Zonder Ramos, die opzettelijk geel had gepakt zodat hij in de volgende ronde niet meer geschorst zou zijn, verloor Real met 1-4.