👋🎥 | Check hier de samenvatting van Oranje tegen Georgië

Trevor Wagener • 23:43, 06-06-2021 / Laatste Update: 02:39, 08-01-2024

Het Nederlands elftal won zondagavond in de Grolsch Veste van Georgië (3-0) en lijkt helemaal klaar voor het EK. Check hier de samenvatting!

Oranje kwam al vroeg op voorsprong via Memphis Depay. De aanvaller werkte een penalty binnen, maar zag vervolgens toe hoe hij en zijn ploeg pas na de pauze afstand namen van de stugge tegenstander.

Van de 0 af

Wout Weghorst tekende kort voor het uur aan voor een héél fraai moment. Onze eigen Jamie Vardy maakte op aangeven van Memphis zijn 1e treffer voor zijn vaderland. Kort voor tijd deed Ryan Gravenberch met een rebound-kopbal hetzelfde.

Ondanks de uitslag kreeg het veldspel op social media veel kritiek te verduren. Bondscoach Frank de Boer gaf toe dat de 1e helft niet best was. "De 2e helft was beter, toen zag ik lichtpuntjes. Het was wat ongelukkig soms, maar we kunnen met een goed gevoel naar het EK."