ADO Den Haag neemt revaliderende Kanon en Kishna mee op trainingskamp

5 januari 2018

Pro Shots

Hij is nog altijd herstellende van zijn kruisbandblessure, maar Ricardo Kishna gaat zaterdagochtend 'gewoon' met ADO Den Haag op trainingskamp naar Turkije. Ook de nog niet fitte Wilfried Kanon reist af naar Belek, waar de nummer 7 van de eredivisie oefenwedstrijden speelt tegen Besiktas en Basaksehir.


Kishna werd afgelopen zomer voor een jaar gehuurd van Lazio, maar liep al in zijn 2e wedstrijd voor ADO - op 17 september tegen uitgerekend Ajax - een zware knieblessure op. De linksbuiten, die gisteren zijn 23ste verjaardag vierde, heeft zijn zinnen nu gezet op een langer verblijf de club uit zijn stad.

Goed gevoel
Kishna voelt zich thuis in zijn geboortestad, blijkt ook uit het feit dat hij ervoor koos om na zijn operatie in de Verenigde Staten in Den Haag te revalideren. En niet voor niets gaat hij nu ook mee op trainingskamp.

Trainer Fons Groenendijk kan in Belek beschikken over 26 spelers. Onder hen zijn de beloftes Shaquille Pinas van 19 en de 20-jarige Thijmen Goppel. Zij maakten dit seizoen als invallers hun debuut in de eredivisie.

Geen komen en gaan
Groenendijk verwacht niet dat er deze winter veel aan zijn selectie gaat veranderen. Door de naam van Michiel Kramer staat inmiddels een streep bij ADO. "Ik verwacht niet dat er veel gaat veranderen", zegt Groenendijk tegen AD. Ook hoopt hij al zijn spelers binnenboord te kunnen houden.

"Ik ga ervan uit dat iedereen blijft. Maar je weet het nooit. Een aantal heeft zich in de kijker gespeeld."