Baronie keert met lege handen terug uit Gemert

20:30, 26-10-2014 / Laatste Update: 09:01, 13-12-2023

Gemert - De laatste overwinning van Baronie is van 14 september, ook zaterdagavond lukte het de Bredanaars niet om de zege naar zich toe te trekken, van Gemert werd met 2-1 verloren. Baronie kwam nog wel op voorsprong.

Uit een hoekschop scoorde Jamie Kankam. De Gemertse doelman Sven van Ommeren dook ongelukkig onder de bal door. Dat gebeurde vlak voor rust. Heel lang kon Baronie niet genieten van de voorsprong, want in de 45e minuut maakte de Gemertse topscorer Thijs van Pol fraai de 1-1. Al ging daar een vermeende handsbal aan vooraf. Halverwege de tweede helft werd het 2-1 voor de thuisploeg, uit een volley van Vincent Buijssen.

Het slotoffensief van Baronie leidde niet tot grote kansen op een gelijkspel, waardoor de ploeg met lege handen terugkeerde naar Breda. Volgende week wordt daar op zaterdagavond de wedstrijd tegen UDI'19 gespeeld.

Gemert - Baronie 2-1 (1-1) – 0-1 Jamie Kankam, 1-1 Thijs van Pol, 2-1 Vincent Buijssen