Brabantse supporters gaan vol op de vuist bij amateurpot

19 maart 2017

Google streetview

De Brabantse topper Kruisland – Rood-Wit in de tweede klasse E is zondag in de rust bij een 0-1 stand gestaakt. Supporters gingen vol op de vuist, waarna de scheids besloot om te staken.


“Nadat ik eerder al tijdelijk gestaakt had hebben de spelers de eerste helft in goede harmonie afgesloten. Terwijl zij naar de kleedkamers liepen werd er van alles geroepen door supporters. De spelers bleven daar bij beide partijen rustig onder. Supporters gingen vervolgens met elkaar op de vuist,” zei de scheids tegen BN de Stem. Hij staakte de pot definitief voor de veiligheid van de spelers.

Voorzitter doet z'n best
Johan Wagtmans, voorzitter van Rood-Wit, probeerde de boel te sussen. “Ik stond er midden tussen en probeerde de boel rustig te houden. Pas toen meerdere mensen zich gingen bemoeien ben ik achteruit gegaan. Jammer dat het zo gelopen is, en wijs van de scheids om te stoppen.”

Rustige manier rusten
Ook Rien Ruijten betreurde aan Kruislandse kant de gang van zaken: “Jammer dat het zo afloopt, het was er totaal de wedstrijd niet naar. Iedereen ging op een rustige manier de rust in, dat het daarop uit de hand zou lopen had ik niet verwacht.”

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht