DFS staat weer met lege handen

22:31, 13-09-2014 / Laatste Update: 10:25, 13-12-2023

BREUKELEN - DFS uit Opheusden staat na de tweede wedstrijd in de hoofdklasse A nog met lege handen. Bij medepromovendus FC Breukelen werd met 2-1 verloren. Net als vorige week keek DFS halverwege de wedstrijd tegen een 2-0 achterstand aan. Die kon de ploeg in het tweede bedrijf niet meer wegwerken.

Het begin was erg rommelig. Toch kreeg DFS drie goede kansen. Elvin Hardeveld strandde op de doelman. Rick van Walsem kopte van een meter afstand in, maar via de grond ging de bal over. Ted Heijckmann kwam een op een met de doelman, maar hij kon niet tot een schot komen.

Halverwege de eerste helft lette de verdediging niet op en kwam FC Breukelen op 1-0. Nog voor de pauze wilde Corné Davelaar terugspelen op doelman Richard Arends. Hij schoof de bal echter langs de uitgelopen doelman en de spits maakte er eenvoudig 2-0 van.

DFS combineerde nu beter en drukte de thuisclub terug. Mike Louwaars kwam alleen voor de doelman, maar die bleef overeind. Pas twee minuten voor tijd lukte het Louwaars wel om te scoren: 2-1.