Dussss… Spakenburg is echt beter dan Real!

26 januari 2017

Pro Shots

Spakenburg de beste! Gewoon nóg beter dan Real Madrid... Dat is wat wij bij Sportnieuws hebben ontdekt :) We dropten een foto op Facebook met feitjes dat de amateurs uit de 2e divisie beter zijn dan de Spaanse topclub. En daar kwamen een hoop leuke reacties op. Van het verhuizen naar het vissersdorp tot de Champions League finale 2018: Spakenburg - ASWH. Spakenburg is hot!


Dit is onze (terechte) conclusie: Spakenburg kan de Champions League winnen!!
Kampioennuhhh!
Ja hoor, Spakenburg is beter dan Real Madrid! Wat een eer voor de club uit het vissersdorp aan de Zuiderzee. Wij zijn blij voor de amateurs, maar niet iedereen... Zo hoopt ene Ray dat Spakenburg degradeert. En Karim laat Willemijn alvast weten dat-ie naar het dorp verhuist waar zij woont. "Spakenburg wordt dus wel mijn voetbalstad he, haha!"

En Mark, die is alvast bezig met de CL-finale van volgend seizoen: Spakenburg - ASWH. Prima finale, hoor. Olaf twijfelt door onze foto toch echt: De Graafschap blijven supporteren (ook in dit rampseizoen) of een nieuw cluppie (Spakenburg)? En Brent gaat alvast sparen: zijn volgende bet (Unibet) wordt gezet op Spakenburg. Cashen dus!

Benieuwd naar alle reacties? Check ze hierrr.