Excelsior’31 eenvoudig langs WVF

23:57, 27-09-2014 / Laatste Update: 15:13, 13-12-2023

RIJSSEN – Excelsior’31 kende zaterdagmiddag weinig moeite met WVF. De Rijssense hoofdklasser was met 4-1 te sterk voor de nog puntloze hekkensluiter uit Zwolle.

Excelsior’31 kwam al vroeg op voorsprong. Niek Davina scoorde uit een corner. WVF kwam nauwelijks in de buurt van de Rijssense goal. Vlak voor rust verdubbelde Ali Dragonivic de score met een prachtig schot.

Tien minuten voor tijd maakte Hakim Ezafzafi er met zijn derde goal van het seizoen 3-0 van. Dat deed hij als invaller, want Ezafzafi was te laat bij de bespreking en moest dus op de bank beginnen. Vlak daarna deed WVF via Lennart Bril zowaar wat terug: 3-1.  In de slotminuut maakte Gerald ten Hove er nog 4-1 van. Excelsior nestelt zich dankzij de zege steviger in de subtop.