GVVV houdt open huis tegen SC Genemuiden

20:29, 13-09-2014 / Laatste Update: 16:13, 13-12-2023

VEENENDAAL - Dat GVVV thuis met 3-2 van DC Genemuiden verloor had de Veenendaalse topklasser volledig aan zichzelf te wijten. De ploeg van trainer Erik Assink dacht met een minimum aan inzet het varkentje te kunnen wassen en daar profiteerde SC Genemuiden gretig van.

Het begin van de wedstrijd was nog voor de thuisploeg en dat leverde na zeven minuten een doelpunt op van Sherwin Grot (1-0). Aangever met een fraaie dieptepass was Roy Terschegget.

Het freewheelende spel van GVVV werd in de zestiende minuut door SC Genemuiden afgestraft. Wouter Bonke liet zich eenvoudig door Anne van der Kolk aftroeven en de voormalige speler van Bennekom scoorde eenvoudig: 1-1.

Na ruim een half uur ging Bonke opnieuw in de fout. Zijn breedtepass werd een prooi voor Philip Ties, wat prompt de 1-2 opleverde. Nog geen drie minuten later was het opnieuw raak voor SC Genemuiden. Na gerommel in de Veenendaalse achterhoede schoot Ties eerst nog op de lat, maar de terugspringende bal kopte hij daarna ongehinderd binnen: 1-3.

Pal voor rust kwam GVVV via Simon Brouwer toch nog weer in de wedstrijd (2-3), maar hoe GVVV het na rust, waarin de ploeg veel overtuigender speelde, ook probeerde in de stand kwam geen verandering meer.