GVVV ook maatje te groot voor HSV Hoek

20:25, 27-09-2014 / Laatste Update: 13:45, 13-12-2023

VEENENDAAL - Drie wedstrijden in acht dagen en ze alle drie winnen. Dat presteerde GVVV de voorbije week. De Veenendaalse topklasser won vorige week zaterdag van Sparta Nijkerk (3-5), woensdag het bekerduel van JVC Cuijk (1-2) en plakte daar vervolgens een 4-1 zege op HSV Hoek aan vast.

Door de zege is GVVV opgeklommen naar de derde plaats met één punt achterstand op Capelle en drie punten op Kozakken Boys. Beide concurrenten wonnen ook hun wedstrijd. Kozakken Boys met 1-4 bij Rijnsburgse Boys, Capelle met 0-2 bij ONS Sneek.

Het was aan het duel van GVVV tegen Hoek af te zien dat de thuisploeg de midweekse wedstrijd tegen JVC Cuijk nog in de benen had. Hoewel GVVV veel beter was dan Hoek werd verzuimd om voor de pauze ruim afstand van Hoek te nemen.

Door doelpunten van Sherwin Grot in de 19e en 21ste minuut kwam GVVV gemakkelijk op voorsprong, maar Hoek kwam pal voor rust op 2-1 door een eigen doelpunt van Wouter Bonke, die een schot van richting veranderde.

Na de pauze zakte het spel naar een bedenkelijk niveau, maar Joey Snijders zorgde in de 67ste minuut voor de 3-1. Roy Terschegget beloonde zichzelf na een mooie solo met fraaie goal in de verre hoek: 4-1.