Hoofdklasser AZSV wint van Urk

19:52, 04-10-2014 / Laatste Update: 12:39, 13-12-2023

AALTEN - Zaterdaghoofdklasser AZSV uit Aalten heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd in de hoofdklasse C tegen Urk met 3-1 gewonnen. Halverwege stonden de gasten nog op voorsprong door een succesvolle hoekschop van William de Boer.

Na de pauze scoorden Robin Thuss (1-1 en 2-1) en Roy Berenschot namens AZSV. Met name de 2-1 van Thuss was een treffer om in te lijsten. Een paar meter op de vijandelijke helft kreeg hij de bal voor zijn voeten die hij ineens over de ver voor zijn doel staande Urk-keeper Conelis Koffeman schoot.

,,We hebben er met zijn allen hard voor geknokt", loofde Thuss de teamprestatie. ,,Het is lekker als je twee keer scoort, maar het maakt niet uit wie er scoort. Na de rust gingen we er als team steeds meer in geloven."