HSC’21 boekt belangrijke zege op HFC

22:19, 05-10-2014 / Laatste Update: 08:38, 13-12-2023

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft zondagmiddag in eigen huis een belangrijke zege geboekt. Tegen de Koninklijke HFC, voor het duel de nummer twee in het klassement van de topklasse, werd het 4-0 voor de gastheren. Door het verlies van EDO is de Haaksbergse ploeg nu geen hekkensluiter meer.

Bij HSC'21 debuteerde Wouter Lankheet, hij verving de geschorste doelman Jeffrey Brammer. Lankheet hield z'n doel schoon, dat gold niet voor z'n collega aan de andere kant. Het verschil tussen beide ploegen werd in de tweede helft gemaakt. In de openingsfase van de wedstrijd schoot Stef Ottink nog op de paal, maar pas in de 43e minuut werd de eerste nul op het scorebord vervangen. Vlak voor rust maakte Remy Raterink de 1-0 na een geslaagde counter.

In de tweede helft zette Milan Verschoor HSC op een 2-0 voorsprong. De marge werd in de 75e minuut nog groter, dankzij de 3-0 op naam van Freek Grondman. Na zijn schot op de paal was Stef Ottink in de 86e minuut wel succesvol en tekende hij voor de vierde treffer van HSC: 4-0.

HSC’21 – Kon. HFC 4-0  (1-0)
43. Raterink 1-0, 63. Verschoor 2-0, 75. Grondman 3-0, 86. Ottink 4-0.
HSC’21: Lankheet; Grondman, Verschoor (71. Garritsen), Goorman, Ottink, Schutten (80. Rhebergen), Raterink, Nieuwboer, Ter Hogt, Veensma, Van Dijk (82. Bökkerink).