John de Wolf stopt als hoofdtrainer Spakenburg: ‘Eerst nog zo hoog mogelijk eindigen’

14 oktober 2019

BSR

Na 3 jaar komt het tot een eind. Oud-voetballer John de Wolf stopt na dit seizoen als hoofdtrainer bij SV Spakenburg, dit meldt SV Spakenburg op hun website.


Zijn 1ste jaar als trainer was gelijk een succesjaar. De Wolf werd kampioen en daarmee is SV Spakenburg weer terug op het hoogste amateurniveau. Dit seizoen is de start iets minder, Spakenburg staat 14de met 7 punten uit 8 wedstrijden. De Wolf: "Mijn eerste doel is met Spakenburg dit seizoen zo hoog mogelijk te eindigen. Daarop focus ik me de komende maanden. En daarna zien we wel verder."

droomclub in amateurvoetbal
De club is blij met de inzet van de trainer de afgelopen 3 jaar en respecteert zijn keuze om te stoppen. "John heeft zich in de afgelopen jaren als een uitstekende ambassadeur van onze vereniging laten zien. We zijn blij dat hij bij zijn droomclub in het amateurvoetbal zijn trainerskwaliteiten heeft kunnen tonen", zegt voorzitter Klaas Hartog.

IJsselmeervogels - Spakenburg
De stadsderby IJsselmeervogels - Spakenburg stond afgelopen zaterdag op het programma. Spakenburg wist een 2-0 achterstand om te zetten in een gelijkspel (2-2). Opmerkelijk was de horrortackle van Argjend Selimi. Hij moest met een directe rode kaart het veld verlaten in de 86ste minuut.