OJC krijgt ook UNA niet klein

19:48, 26-10-2014 / Laatste Update: 14:27, 13-12-2023

ROSMALEN – OJC Rosmalen heeft de Brabantse derby in de topklasse zondag tegen UNA met 0-2 verloren. Het eerste doelpunt viel een minuut na rust toen Brian Boogers scoorde. OJC liet na 52 minuten na om op gelijke hoogte te komen. Keeper Peter Stoskovic keerde de strafschop van Ilias Zaimi. In de extra tijd maakte Teun Sebregts er 0-2 van.

Na 46 minuten was Boogers de meest attente speler op het veld. Hij reageerde scherp toen de bal via de paal bij hem terecht kwam. De spelmaker benutte de niet te missen kans en zette UNA op een 0-1 voorsprong. Zes minuten later werd Thijs van der Velden neergehaald. Zaimi faalde vanaf elf meter. OJC kreeg behoudens de penalty na rust geen enkele mogelijkheid. In de eerste helft kregen Irey Sadal en Zaimi een grote kans om de score te openen. Zij schoten alleen naast. OJC staat door de nederlaag nog wel derde in de topklasse, maar kan zondag enkele plaatsen dalen in de stand.​