SDC Putten in eigen huis niet verder dan bloedeloos gelijkspel

19:00, 01-11-2014 / Laatste Update: 14:14, 13-12-2023

PUTTEN - SDC Putten heeft zaterdag de derde wedstrijd op rij niet weten te winnen in de hoofdklasse A. Op eigen veld werd er in een teleurstellend duel met 0-0 gelijkgespeeld tegen FC Breukelen.

In de eerste helft waren beide ploegen erg slordig en was er van echte kansen nauwelijks sprake. 'Hoogtepunt' was een botsing tussen SDC Putten-doelman René van Hemel en zijn eigen verdediger Niels Pereboom al vroeg in de wedstrijd. Na nog even doorgespeeld te hebben kon Pereboom na twintig minuten echt niet meer verder en werd hij vervangen door Rob Buter.

De tweede helft begon SDC Putten veelbelovend: een schot van Sercan Kurdal ging maar rakelings over. Aan de andere kant moest doelman Van Hemel echter handelend optreden bij kansen voor de gasten uit Breukelen. Ondanks mogelijkheden voor invaller Niels van der Zaal, Sedan Ozan en Evert Brouwers (die de lat raakte) bleef het 0-0.

Door de remise staat de ploeg van trainer Bert van Hunenstijn nu zevende met twaalf punten uit acht wedstrijden. Volgende week gaat SDC Putten op bezoek bij het Veenendaalse Dovo, dat twee plaatsen lager staat en één puntje minder heeft.