SDC Putten verliest van Achilles Veen

22:16, 25-10-2014 / Laatste Update: 10:10, 13-12-2023

VEEN - SDC Putten is op bezoek bij Achilles Veen tegen een nederlaag aangelopen. De ploeg uit Veen was met 2-0 te sterk, waardoor SDCP in de hoofdklasse A naar de vijfde plek zakt.

Al na twaalf minuten zette Bas van Loen de Puttenaren op een 1-0 achterstand, terwijl Teun Verlouw de wedstrijd in de tweede helft op slot gooide door de 2-0 achter SDCP- keeper René van Hemel te schieten.

De nederlaag tegen Achilles Veen is pas de tweede nederlaag van dit seizoen, maar doordat VVA'71 uit Achterberg met 1-0 won van FC Breukelen en het Veenendaalse DOVO met 2-0 te sterk was voor Jodan Boys uit Gouda moeten de Puttenaren de derde plaats met Achilles Veen, VVA'71 en DOVO delen. Deze ploegen hebben elf punten bij elkaar gespeeld, maar gezien het doelsaldo en onderling resultaat staat SDC Putten vijfde.