Spelers tweedeklasser Elinkwijk stappen het veld af na 4e rode kaart

BSR Agency/ Foto ter illustratie

admin • 12:28, 18-02-2019 / Laatste Update: 20:58, 07-01-2024

De amateurwedstrijd in de tweede klasse B tussen Elinkwijk en Roda'23 heeft het eindsignaal niet gehaald. De spelers van het Utrechtse Elinkwijk waren er helemaal klaar mee toen de scheidsrechter de club op een 4e rode kaart had getrakteerd. Ze liepen boos het veld af.

Er waren eigenlijk nog 6 minuten te spelen. De gemoederen waren al een beetje hoog opgelopen. De wedstrijd was in de 80e minuut zelfs al even stilgelegd door de scheids. Met 8 man verdedigde Elinkwijk zelfs nog een 2-1 voorsprong.

Maar toen de scheids Roda'23 een pingel gaf (waardoor het 2-2 werd) en weer een speler van Elinkwijk wegstuurde, was de maat vol. Het is nog niet bekend wat er gaat gebeuren met de (rest van de) wedstrijd.