Veelbesproken Dekker helpt Spakenburg met assist aan punt in verhitte derby bij IJsselmeervogels

Eimert Pruis • 23:32, 08-03-2022 / Laatste Update: 03:43, 12-12-2023

Uitgerekend Vince Gino Dekker heeft een grote rol gespeeld in dé derby in het amateurvoetbal, die tussen IJsselmeervogels en Spakenburg. De strijd tussen de 'rooien' en de 'blauwen' eindigde in 2-2.

Oud-prof Danny van den Meiracker zette de thuisploeg al vroeg op voorsprong. Vlak voor rust maakte Ravalino Junte gelijk. Hij kreeg de bal van Dekker. Wimilio Vink zette de bezoekers in de 80e minuut op voorsprong. Steven Sanchez maakte een minuut later alweer gelijk. Het hielp de thuisploeg een beetje, want zij strijden tegen degradatie in de Tweede Divisie. IJsselmeervogels staat 17e, Spakenburg 10e.