Verlies voor Kloetinge

21:07, 13-09-2014 / Laatste Update: 08:54, 13-12-2023

KLOETINGE - Kloetinge verloor zaterdagmiddag met 1-3 van Zwaluwen Vlaardingen in de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal.

De start van Kloetinge was sterk. Mark Schuit schoot na een halve minuut op de paal en na drieenhalve minuut kreeg de thuisclub een strafschop. Die schoot Jason Tjien Fooh echter naast. Na een half uur kwam Zwaluwen vervolgens op voorsprong dankzij Adair Veiga Lopes. De scheidsrechter zag daarvoor een overtreding op Michel Maaskant over het hoofd.

Kloetinge ging in de achtervolging. Daan Esser schoot op de paal. Na rust had Kloetinge de overhand, maar creëerde nauwelijks kansen. In de slotfase toen Kloetinge 1 op 1 ging spelen werd het 0-2 door Bradley El Idrissi. Via Yves Nyemb werd het 1-2, maar opnieuw El Idrissi zorgde voor de beslissing.