🎥| Barcelona mag Messi op blote knieën danken na magische momenten tegen Celta

9 november 2019

Lionel Messi heeft eigenhandig Barcelona aan de 3 punten geholpen tegen Celta de Vigo. Met een ware masterclass en 2 weergaloze vrije trappen hield hij zijn club over het dode punt.


Barcelona begon erg slecht aan de wedstrijd en had dan ook geluk dat Messi via een penalty de score opende. Aan die voorsprong kwam vlak voor rust een eind, toen Lucas Olaza met een knappe vrije trap Celta de Vigo op gelijke hoogte bracht.

Daarna vond Messi het welletjes met de hoop van Celta. Slechts een paar minuten na de 1-1 legde hij van een meter of 25 aan voor zijn vrije trap. Je raadt het al, die vloog weergaloos in de bovenhoek!
Daar bleef het voor de kleine Argentijn niet bij, want kort na rust krulde hij de bal op identieke wijze opnieuw in de kruising. Enige verschil was dat hij dit keer aanlegde aan de andere kant van het veld.

Het slotakkoord was voor Sergio Busquets. Na een knappe aanval (met Frenkie de Jong in een belangrijke rol) schoot hij droog van net buiten het strafschopgebied de 4-1 tegen de touwen. Dat bleek ook de eindstand.