ADO-clubman Immers tekent 3 jaar bij en wordt daarna jeugdtrainer

29 maart 2019

BSR Agency

Lex Immers verlengt zijn aflopende contract bij ADO Den Haag met 3 jaar. Daarnaast zal de 32-jarige middenvelder na zijn spelersloopbaan aan de club verbonden blijven als jeugdtrainer.


Voor Lex Immers was het zijn ideaalplaatje om als profvoetballer af te kunnen sluiten bij ADO Den Haag, de club waar hij al sinds zijn 9e komt. ,,De keuze om terug te keren in de zomer van 2017 heb ik op gevoel gemaakt en dat is een uitstekend gevoel gebleken”, aldus Immers, die daarvoor ook voor Feyenoord, Cardiff City en Club Brugge uitkwam.

Toen het seizoen nog maar net begonnen was, ging manager voetbalzaken Jeffrey van As al in gesprek met Immers en zijn zaakwaarnemer over een nieuwe verbintenis. De ‘td’ ziet in de middenvelder een voorbeeld. ,,Lex is voor ons een zeer belangrijke speler, zowel op het veld als in de kleedkamer. Hij pakt zijn verantwoordelijkheden en staat altijd klaar om zijn collega’s te helpen. Niet voor niets willen wij Lex ook na zijn actieve loopbaan graag behouden, als jeugdtrainer.”