ADO pakt dankzij Beugelsdijk en Necid eerste zege van het seizoen op bezoek bij RKC

BSR/SOCCRATES

admin • 16:11, 25-08-2019 / Laatste Update: 11:30, 07-01-2024

ADO Den Haag heeft voor het eerst dit seizoen punten gepakt. In Waalwijk was de ploeg van trainer Fons Groenendijk met 0-3 te sterk voor RKC, dat na 4 wedstrijden nog altijd op de eerste zege wacht.

De 1e goal kwam van het hoofd van Tom Beugelslijk. Na 19 minuten spelen kopte hij uit een corner vol overtuiging raak.

De 2e treffer werd na iets minder dan uur spelen gemaakt door Thomas Necid. De Tsjesch probeerde het maar een keer van afstand en verraste daarmee RKC-doelman Kees Heemskerk. Het slotakkoord was ook voor Necid, die 10 minuten voor tijd nog even een penalty tegen de touwen schoot.