Afgang voor Willem II in de Europa League

BSR Agency

Robert Hüsken • 00:50, 25-09-2020 / Laatste Update: 01:28, 05-01-2024

Willem II is uitgeschakeld in de Europa League. De ploeg van trainer Adrie Koster ging donderdagavond in eigen huis hard onderuit tegen Rangers FC: 0-4.

Hoewel RTL-commentator Koert Westerman je misschien anders probeerde te doen geloven, was het een pijnlijke afgang voor Willem II. De Tilburgers hadden zeker mogelijkheden tot scoren, maar mede door goed keeperswerk van Rangers-doelman Allan McGregor kwam dat er niet van. Rangers profiteerde professioneel en won zeer ruim.

Koert snapt er niks van

Willem II kreeg in de eerste helft een paar grote kansen, maar stond bij rust wel met 2-0 achter. Waarschijnlijk ben je toen gezapt naar Bayern-Sevilla. En terecht, want na rust was het niet heel leuk meer. Koert vond dat Willem II flink genaaid werd door de scheids, en ondertussen stond het al 0-4. "Willem II heeft niets fout gedaan."

Voorbeeldje: Pavlidis sloeg de bal met z'n hand in de goal. Koert: "NIETS AAN DE HAND! HIJ KEURT EEN GELDIG DOELPUNT AF." Tja, dan weet je het wel. "Ik zweer je, ik ben niet partijdig hoor, maar die scheidsrechter fluit ALLES tegen Willem II. BAH! Met z'n roze shirtje."