Supporters bedreigen verkeerde Joyce om ‘Fuck Nouri’

17 juli 2017

ANP

"Fuck Nouri", dat schreef ene Joyce op Facebook als reactie op de vele steunbetuigingen voor de Ajacied die nooit meer kan eten, denken, lopen of laat staan voetballen. Een reactie die (terecht) bij veel Ajacieden in het verkeerde keelgat schoot. Veel supporters wilden wraak en plaatsten het telefoonnummer van Joyce op internet, maar wat blijkt: ze zetten de verkeerde Joyce te kakken.


De vrouw die "fuck Nouri" schreef, heeft namelijk exact de zelfde naam als een vrouw uit Eersel en zij is zich van geen kwaad bewust. Dat zegt haar man volgens Omroep Brabant: "Mijn Joyce roept niet van zulke stomme dingen." Louis Maas, zijn vrouw Joyce en hun 2 kinderen krijgen dreigtelefoontjes en allerlei verwensingen naar hun hoofd geslingerd, terwijl zij niet schuldig zijn aan de domme reactie op Facebook, die er als volgt uitzag: "Denken mensen nu werkelijk dat Facebookberichten met Pray 4 Nouri enig effect hebben. Fuck Nouri". Meteen daarna begonnen de bedreigingen aan het adres van de verkeerde Joyce, met de zelfde naam.

"We worden thuis telefonische bedreigd. We hebben echt angst dat ons iets wordt aangedaan", zegt Louis. De man van Joyce. Door dat bericht op Facebook te delen, hoopt hij dat zijn gezin en vooral zijn vrouw eindelijk met rust worden gelaten.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht