Ajax verliest met reservespelers van oude bekende Bosz met Bayer Leverkusen

admin • 17:58, 20-03-2019 / Laatste Update: 19:23, 08-01-2024

De reservespelers van Ajax hebben vanmiddag een oefenwedstrijd verloren van Bayer Leverkusen, de club van trainer Peter Bosz. In Leverkusen werd het 2-1. Ajax-trainer Erik ten Hag gunde wegens de afwezigheid van internationals veel jeugdspelers speeltijd.

Ajax kwam na een kwartier op voorsprong via Danilo. Voor rust maakte Karim Bellarabi gelijk en Paulinho maakte kort in de 2e helft de 2-1 voor de ploeg van Bosz, oud-trainer van Ajax.

Bij Ajax stond de Portugese doelman Bruno Varela, gehuurd van Benfica, onder de lat en Joël Veltman droeg de aanvoerdersband. Aanvallers Klaas-Jan Huntelaar en Zakaria Labyad deden ook mee. Laatstgenoemde viel uit met een blessure.

AFC Ajax on Twitter

90+1. Helaas: #Ajax verliest de oefenwedstrijd bij Bayer Leverkusen met 2-1. Een redelijk gelijkopgaand duel, met kansen over en weer, waarbij de Duitsers met de zege aan de haal gaan.