Ajax verovert de wereld met krantenberichtjes in VS, Mexico, Brazilië en Argentinië

17 september 2019

Twitter / @Tinkerbell_510

Wie vanochtend in VS, Mexico, Brazilië en Argentinië de krant opensloeg, kon niet om een paginagrote Ajax-advertentie heen. In Ajax wil steeds meer wereldwijde bekendheid krijgen en bedankt landen voor de spelers die zij hebben gebracht en die meehielpen aan het Ajax-succes.


Vandaag verschenen enkele advertenties op social media vanuit de Verenigde Staten, Brazilië en Argentinië. In de VS pronkt de halve Amerikaan Sergino Dest op de pagina, in Brazilië natuurlijk David Neres en in de Argentijnse bladen zien we Nicolas Tagliafico en Lisandro Martinez in de hoofdrol. In Mexico stond Edson Alvarez in de schijnwerpers.

Met de paginagrote advertentie wil Ajax de supporters over de wereld bedanken en wil het vooruitkijken naar het nieuwe seizoen. Hieronder staat de vertaling van het stuk dat mensen in Brazilië in de kranten vonden.
Hoi,

Wij, Ajax Amsterdam, hebben jullie iets te zeggen.

Jullie zullen je vorig seizoen ongetwijfeld nog herinneren, toen onze jongens de wereld verbaasden door met de Ajax-filosofie te spelen. Met spelers uit de eigen jeugdopleiding en internationale talenten.

Vandaag starten we een nieuwe reis in de Champions League. Dat doen we met dezelfde filosofie en droom, om geschiedenis te schrijven.

Ga met ons mee.

Stap in onze droom.

Ga mee in de droom van David.

Laat deze reis een onvergetelijke droom worden.

Bedankt en tot snel.

AFC Ajax