Ajax Vrouwen uitgeschakeld in Champions League

admin • 00:18, 12-10-2017 / Laatste Update: 03:26, 07-01-2024

Na de 1-0 in Amsterdam zag het er goed uit voor de vrouwen van Ajax, maar in Italië ging het woensdag mis. In en tegen Brescia kregen de Amsterdammers 2 goals tegen en scoorden ze er geen. De 2-0 nederlaag betekent het einde van Ajax in de Champions League, waaraan het voor het eerst meedeed dit seizoen.

Halverwege de 1e helft maakte Brescia de heenwedstrijd al ongedaan. Een corner van Katarzyna Daleszczyk viel wat onhandig binnen via, terwijl Ajax-keeper Elixabete Sarasola er niet echt lekker bij zat.

Op zijn Italiaans

Lang koerste de pot af op verlenging, want pas laat in de wedstrijd maakte Brescia het op zijn Italiaans af. In de 83e minuut maakte de Portugese Monica Mendes de 2-0. Over en uit voor Ajax.