Alan Pardew-effect? Ook ADO verslaat Hoffenheim na achterstand

BSR

Trevor Wagener • 18:32, 09-01-2020 / Laatste Update: 02:20, 06-01-2024

ADO Den Haag heeft in het Spaanse Marbella een oefenzege geboekt op Bundesliga-club Hoffenheim. De ploeg van Alan Pardew boog een achterstand om en won: 1-2.

Jürgen Locadia zette de Duitsers al na een kwartier op voorsprong. De spits raakte de paal, maar via het aluminium belandde de bal alsnog in het doel. Pas in de 2e helft kwam de Residentieclub langszij.

Golaso

Na een uur spelen benutte de Tsjech Tomas Necid een penalty. Een paar minuutjes voor tijd schoot Feyenoord-huurling Crysencio Summerville ADO met een fraai schot op voorsprong. Die werd niet meer uit handen gegeven door de mannen van Pardew. Is het effect van de Engelsman al zichtbaar?!

3 dagen geleden won ADO van de amateurs van Noordwijk: 2-0. Overigens heeft Hoffenheim het niet met Nederlandse clubs. Eerder deze week won ook Feyenoord van Hoffenheim. Zij bogen ook een achterstand om: van 2-0 naar 2-3.