Amad Diallo vindt het ‘enorm frustrerend’ dat overstap naar Feyenoord niet doorging

15 oktober 2021

REUTERS

Het leek in kannen en kruiken dat Amad Diallo op huurbasis bij Feyenoord zou gaan voetballen, maar een blessure gooide roet in het eten. Een blessure aan zijn dijbeen zorgde er deze zomer voor dat Diallo in Manchester bleef. Op de clubsite van Manchester United reageert hij op die situatie.


"Met een blessure moet je mentaal heel sterk zijn. Dat was ook bij mij het geval, omdat ik eigenlijk verhuurd zou worden. Door mijn blessure ging dat niet door. Dat was enorm frustrerend, maar ik hoop nu zo snel mogelijk weer op mijn best te zijn."

Reiss Nelson
Diallo staat inmiddels weer op het trainingsveld bij Manchester United. Een nieuwe overstap naar Feyenoord is mogelijk. Volgens Feyenoord Transfermarkt hopen de Rotterdammers in de winter alsnog toe te slaan. Dat terwijl Reiss Nelson (van Arsenal) nu ook al op huurbasis bij Feyenoord speelt.

In de zoektocht naar een nieuwe aanvaller schakelden de Rotterdammers daarom over naar Nelson, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Arsenal. De Engelse buitenspeler maakte tijdens de interlandonderbreking zijn officieuze debuut in een oefenduel. De kans is groot dat hij zaterdag tegen RKC Waalwijk bij de wedstrijdselectie zit. De Rotterdammers moeten het sowieso stellen zonder Luis Sinisterra, die afgelopen nacht 90 minuten op de bank zat bij Colombia.