Amateurs van Kozakken Boys schakelen Almere City diep in blessuretijd uit

Pro Shots / Marcel van Dorst

admin • 22:47, 30-10-2018 / Laatste Update: 20:51, 04-01-2024

Kozakken Boys heeft voor de 3de stunt van deze dinsdagavond gezorgd. De nummer 12 van de Tweede Divisie schakelde de profs van Almere City uit. De winnende goal viel in minuut 93.

Grote man bij de amateurs uit Werkendam was Ahmed El Azzouti. Hij opende na 11 minuten de score en lang hield Kozakken Boys die voorsprong vast. Pas 10 minuten voor tijd deed Almere iets terug via Stijn Meijer. De wedstrijd leek naar een verlenging te gaan totdat Al Azzouti wederom scoorde, diep in de blessuretijd.

GOAL KOZAKKEN BOYS!!! El Azzouti scoort in de rebound nadat Kramer een schot van Van Eijma loslaat!

2-1!!!#kozalm

— Kozakken Boys (@KozakkenBoys) October 30, 2018

Spektakel

Daarmee staat de openingsavond van de 2de ronde in de beker bol van verrassingen. De grootste van deze avond is natuurlijk de uitschakeling van PSV. De Eindhovenaren verloren na verlenging met 2-3 van RKC, de nummer 15 van de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast schakelde ook AFC een profploeg uit. Net als in de 1ste ronde waren de Amsterdamse amateurs te sterk voor een ploeg uit de KKD. Deze keer werd TOP Oss verslagen.