Amrabat past prima bij Feyenoord: ‘Ik eet het gras bijna op’

17 juli 2017

ANP

Sofyan Amrabat is sinds enkele weken Feyenoorder en stapte zondag als 1 van de nieuwelingen traditiegetrouw uit de helikopter tijdens de Open dag. De middenvelder, die overkwam van FC Utrecht, verwachtte de sfeer al maar bekende tegen VI toch even onder de indruk te zijn.


"Indrukwekkend hoor. Ook tijdens een evenement als een open dag zit het hier stampvol", opnede Amrabat. "Dat geeft gelijk aan wat voor een club het is. Nogal warm, dus." Angst om in het vliegende gevaarte te gaan, had hij niet. "Het viel wel mee eigenlijk. Ik had erger verwacht, al duurde het maar 10 minuutjes."

Niet lullen maar ...
Amrabat heeft zijn 1e Feyenoordminuten al in de benen en kan het niveau al aan. "Het was lekker om weer te spelen. Het ging in ieder geval goed." Met zijn manier van spelen denkt hij prima in het ideaalbeeld van de hardwerkende Feyenoorder te passen. "Ik eet het gras op. Wat ze ook van me verlangen of aan me vragen... voetbal begint met keihard werken. Daarom ben ik naar Feyenoord gekomen."

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht