Van der Meijde is stuk gelukkiger na hereniging met dochters: ‘Mooiste moment van m’n leven’

29 september 2022

ANP

Andy van der Meijde is tegenwoordig weer dolgelukkig. Hij is blij met het leven dat hij heeft, bijvoorbeeld door zijn rol bij Veronica Offside. Maar er is iets anders wat hem nog gelukkiger maakte: de hereniging met 2 van zijn dochters.


Hij had een tijdje ruzie met 2 van zijn dochters. Zij wilden niks meer met Van der Meijde te maken hebben en trokken in bij hun moeder Diana, de ex van Van der Meijde, in Italië. De band is inmiddels weer hersteld en dat maakte de oud-profvoetballer heel gelukkig. "Dat was voor mij het mooiste moment van mijn leven", zei hij tegen het blad FHM.

"Ik had nooit durven dromen dat ik al m'n kinderen bij me kon hebben. Eerst ben ik een week naar Italië geweest en daar heb ik m’n kinderen weer gezien. Daarna zijn ze meegegaan met mij naar Spanje om Melisa en mijn andere kinderen te ontmoeten."

Lees ook: 🎥 | Andy van der Meijde over nieuw seizoen Andy & Melisa: ‘Ik wist niks van een nieuw huis’

Veel plezier
De 17-voudig international wordt ook heel blij van zijn rol bij voetbaltalkshow Veronica Offside, vertelde hij. "Ik ga daar echt met heel veel plezier heen. Het is geweldig. Lekker daar aan tafel zitten, beetje over voetbal praten en een beetje lachen. Ook af en toe wat serieuze onderwerpen, maar dit is echt voor mij weggelegd.

"Ik vind dit avontuur super gaaf en dit wilde ik eigenlijk altijd al. Soms vinden mensen mijn uitspraken niet leuk, maar dan is dat gewoon zo. Daar heb ik ook respect voor. Ik doe lekker mijn ding en leef mijn leven", aldus Van der Meijde.