AZ begint competitiehelft met winst op concurrent FC Utrecht

BSR/soccrates

admin • 21:36, 19-01-2019 / Laatste Update: 03:42, 07-01-2024

AZ is het jaar lekker begonnen. Met FC Utrecht werd de grootste concurrent om de 4e plaats gelijk verslagen: 3-0.

Bij rust stond het al 2-0 voor AZ. Ricardo van Rhijn scoorde als 1e met een afstandsschot. Het was geen gevaarlijke trap, maar Jensen schatte de bal verkeerd in: 1-0.

Seuntjes

Ook de 2e goal van Seuntjes was totaal niet hard, maar ook dit keer kon Jensen er niet bij. Het is trouwens te makkelijk om de uitslag aan de keeper te wijten. Want heel FC Utrecht had weinig te vertellen tegen het dominante team van John van de Brom.

Stengs

In de 2e helft leek de wedstrijd langzaam dood te bloeden, maar uiteindelijk kregen de koukleumende fans toch nog een beloning voor hun komst. Calvin Stengs liet zien dat hij weer helemaal terug is door raak te schieten na een heerlijke solo.