AZ laat hekkensluiter De Graafschap met 2 goals in laatste 10 minuten ontsnappen

Martijn Baars • 16:32, 15-01-2019 / Laatste Update: 12:05, 08-01-2024

AZ en De Graafschap hebben in een oefenwedstrijdje met 2-2 gelijkgespeeld. In de 80e minuut stond de Alkmaarse ploeg nog met 2-0 voor tegen de hekkensluiter van de Eredivisie.

Goals van Wuytens en Gudmundsson bezorgden trainer John van den Brom nog de comfortabele 2-0 voorsprong, maar goals van Hamdaoui (82e minuut) en Abena (84e minuut) zetten de 2-2 eindstand op het bord.

Hervatting van de Eredivisie

AZ hervat de Eredivisie zaterdagavond met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De Graafschap speelt zondagmiddag thuis tegen Fortuna Sittard. De Doetinchemmers staan laatste in de competitie. De achterstand op de veilige 15e plek, die nu in het bezit is van FC Groningen, is maar 3 punten.