Be the bondscoach! Met welke 11 zou jij spelen tegen Duitsland?

11 oktober 2018

Beeldbewerking Sportnieuws.nl

Het Nederlands elftal speelt aankomende zaterdag (20.45 uur) de belangrijke wedstrijd in de Nations League tegen Duitsland. Oranje moet eigenlijk winnen om nog een kleine kans te houden op groepswinst. De sterkste 11 moeten het veld in, maar wie zijn dat!?


Lees ook: Dit zijn de mooiste interlandwedstrijden aankomende week

Dat vragen we aan jou. Jij kiest voor elke positie de speler die je op wil stellen. Uiteindelijk rolt er dan vanzelf de ideale 11 uit. Die opstelling sturen we dan uiteindelijk op naar Ronald Koeman. Kan die lekker een dagje vrij nemen ofzo.

4-3-3
We gaan in onze opstelling uit van een 4-3-3-systeem. Niet geheel verrassend ook het systeem waarin het Nederlands elftal de afgelopen 2 interlands (tegen Peru en Frankrijk) speelde. Oké, ben je er klaar voor? Let's go!

*Let op! Sommige spelers kunnen op meerdere posities uit de voeten. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat wanneer je een speler hebt gekozen op de ene positie, hij niet meer op een andere positie kan spelen!

Keeper
We beginnen met de keuze voor de keeper. Wordt het Jasper Cillessen, Jeroen Zoet of Marco Bizot tegen onze oosterburen?

Wie verdedigt het doel?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Rechtsback
Er heerste een soort virus op de rechtsbackpositie. Daryl Janmaat, Kenny Tete en Timothy Fosu-Mensah moesten allemaal afzeggen met blessures. PSV-speler Denzel Dumfries werd voor de eerste keer opgeroepen. Moet hij gelijk aan de bak? Of kies je voor Hans Hateboer?

Wie zou jij rechtsback zetten?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Verdedigingsduo
Misschien wel de posities die op dit moment het best bezet zijn bij Oranje. Wij hebben 6 opties voor je op een rij gezet. Jij kiest er 2.

Wie zet je centraal achterin?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Linksback
En dan is er nog die plek aan de linkerkant. Wie zou jij daar neerzetten?

Wie is jouw ideale linksback?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Middenveld
Voor het middenveld moet je gelijk alle 3 de spelers tegelijk kiezen. Na het wegvallen van Davy Pröpper is de keuze iets makkelijker, maar nog steeds heel pittig. Welk drietal is in jouw ogen het best? Heb je al last van keuzestress?

Welke 3 spelers vormen het middenveld?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Links- en rechtsbuiten
Ook hier kies je 2 spelers tegelijk. Het gaat om zowel de links- als rechtsbuiten. Wie moeten het op de flanken gaan doen?

Wie zet je op de flanken?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Spits
Luuk de Jong is op papier de enige échte centrumspits. De kans is daarom aanwezig dat Koeman kiest voor een aanvalsleider die eigenlijk ook makkelijk op de flanken kan spelen. Wie is volgens jou de beste optie?

Wie moet centraal voorin voor de goals gaan zorgen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...