Van de Beek uitgelachen door (oud-)teamgenoten na gesponsorde Insta-post

14 maart 2019

Donny van de Beek heeft ongetwijfeld een uitstekend contract bij Ajax, maar pakt graag elke kans aan om makkelijk wat extra geld bij elkaar te harken. Dat blijkt in ieder geval uit zijn laatste post op Instagram, waar de sponsoring van alle kanten vanaf druipt.


Van de Beek postte de foto afgelopen dinsdag al, maar zijn volgers op Instagram lachen er nog steeds om. We zien de middenvelder van Ajax in een kleedkamer zitten en zichzelf te tapen. 'Kan altijd wat extra support gebruiken', schrijft hij erbij.

Lachende reacties
Het doosje van pleistermerk Hansaplast staat keurig midden op de foto. Zelfs veel van Van de Beeks (ex-)teamgenoten kunnen het niet laten om een reactie achter te laten. Opgesteld met hulp van The Best Social Media.

Javairo Dilrosun , teamgenoot van Van de Beek bij het Nederlands elftal schrijft: 'Je tapet zelf'? 😂😂😂
Donny van de Beek antwoordt: 'Tuurlijk'! 😝😏

Davy Klaassen schrijft: HAHAHAHA wat is dit dan joh? 😂

Joël Veltman legt onder de reactie van Klaassen even uit wat er volgens hem aan de hand is: hahahaha, de man is influencer geworden 😜

Daley Blind kan er ook alleen maar het zijne van denken. Hij zegt alleen maar: 😂😂😂

Ook andere volgers maken een hoop grappen over de post van Van de Beek. 'Donny van de Tape, Van de Tape. Doooney van de Tape' is een goed gewaardeerd grapje. Ook de term ' Money van de Beek' komt vaak voorbij.

Barney en zijn radiatorfolie
De Instapost heeft iets weg van de tweet die Raymond van Barneveld tijdens het WK darts van 2017 de wereld in slingerde.