Van de Beek: ‘Winst geeft kracht voor PSV-duel’

21 april 2017

Pro Shots

Met de geweldige prestatie van Ajax tegen Schalke 04 in de Europa league komt wel een nadeel kijken. De spelers hebben 120 minuten in de benen en spelen zondag alweer de volgende belangrijke wedstrijd tegen PSV.


Donny van de Beek denkt jij dat Ajax nu in het voordeel is na dit resultaat in de kwart finale van een Europees toernooi. "Voor het gevoel is het, denk ik, juist heel goed uitgepakt. Het geeft alleen maar extra kracht voor de wedstrijd zondag. En we hebben al eerder laten zien dat we 2 wedstrijden in 1 week kunnen spelen", aldus Van de Beek op de website van Ajax.

Brede selectie
Vorige week speelde de club namelijk de eerste wedstrijd tegen Schalke in de kwart finale en een paar dagen later tegen Heerenveen in de Eredivisie. De start van die wedstrijd verliep net vlekkeloos, maar later pikte de Amsterdammers hun niveau weer op. "We hebben een brede selectie en veel goede wisselspelers. Als er jongens moe zijn, pakken andere gasten het wel op", vertelde een euforische Donny van de Beek.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht