Berghuis scoort drie keer, maar Feyenoord speelt wel met 2-2 gelijk in oefenpotje (video)

Soccrates Images

Bart van der Wijst • 00:05, 25-07-2019 / Laatste Update: 08:59, 07-01-2024

Feyenoord heeft ook het 2de oefenduel in de eigen Kuip niet in winst om weten te zetten. Steven Berghuis, die betrokken is in een transfersoap met PSV, scoorde 3 keer, maar het duel tegen Angers SCO eindigde in 2-2. Net voor rust ging de bal via de aanvaller in eigen doel.

Feyenoord kwam na een vlot lopende aanval op voorsprong via Berghuis. Diezelfde Berghuis gaf een belabberde terugspeelbal die keeper Kenneth Vermeer oppakte, waardoor Angers SCO een indirecte vrije trap kreeg. Die werd vol richting doel gevlamd en belandde via Berghuis in het netje.

Dezelfde fouten

Feyenoord, dat vorige week in eigen huis al met 0-3 van Panathinaikos verloor, kwam via Berghuis weer op voorsprong. Na een keurige assist van Orkun Kockü rondde de aanvaller fraai af: 2-1. De Rotterdammers kregen de gelijkmaker een kwartier later om de oren. Na een razendsnelle counter lag de bal achter Vermeer. Dat gebeurde vorige week ook meerdere keren.

Feyenoord kon nog winnen, maar vlak na de gelijkmaker raakte Dylan Vente de paal. Nadat beide trainers enorm veel wissels doorvoerden, was de wedstrijd een beetje gespeeld.

Fer

Wel positief voor Feyenoord was de rentree van Leroy Fer in de Kuip. Hij speelde in de 1ste helft mee en deed dat naar behoren. Trainer Jaap Stam wil hem dolgraag bij de selectie hebben, maar er is op dit moment nog geen geld.

De goals hieronder in vogelvlucht:

GOAL! Steven Berghuis schiet Feyenoord op een 1-0 voorsprong tegen Angers! 💥

— Veronica Inside (@veronicainside) July 24, 2019

GOAL! Angers komt via een indirecte vrije trap op 1-1! ⚡

GOAL! Steven Berghuis maakt zijn fout goed en schiet Feyenoord op een 2-1 voorsprong tegen Angers! 💥

GOAL! Angers komt na een snelle counter weer naast Feyenoord: 2-2! ⚡