Bookies zien Vitesse als overduidelijke underdog tegen Stade Rennais

25 november 2021

Vitesse zal donderdagavond in haar Conference League-duel met Stade Rennais alle zeilen bij moeten zetten om te kunnen overwinteren in Europa. De Arnhemmers moéten in Frankrijk een resultaat halen. Dat zal een lastig karwei worden tegen de Ligue 1-club, weten ook de bookies.


Check ook: 'Op deze zender kijk je donderdag naar Vitesse tegen Stade Rennais'

De tegenstander van Vitesse is de nummer 3 van de Franse competitie én daarbij de koploper in groep G. Na 4 duels verzamelden zij 10 punten, tegenover de 6 punten van Vitesse. De wedkantoren bieden dan ook hoge quoteringen voor een eventuele Gelderse zege.

Bookmakers zien Vitesse als underdog
Zo keert TOTO voor ieder ingezette euro op een overwinning van Vitesse liefst 6,65 uit! Bij BetCity is de odd al helemaal interessant, namelijk 7,50! Voor een gelijkspel tussen de beide ploegen keren de bookies nagenoeg hetzelfde uit: 4,55 (TOTO) om 4,60 (BetCity).

Speelt men liever op safe, door er vanuit te gaan dat Rennais wint? Daar krijgt men voor iedere ingezette euro nét geen anderhalve euro terug. TOTO keert 1,47 bij een Rennais-zege, BetCity 1,43. Waar zet jij op in!?