Bosz verliest met Leverkusen van Klaassens Werder Bremen

Federico Gambarini/dpa

admin • 16:51, 17-03-2019 / Laatste Update: 03:11, 05-01-2024

Bayer Leverkusen heeft in de strijd om Champions League-plaatsing duur puntenverlies geleden tegen Werder Bremen. Peter Bosz zag zijn ploeg in eigen huis met 3-1 verliezen tegen het team van Davy Klaassen.

Bremen was al in de 1e helft op 2-0 gekomen. Max Kruse opende de score voor Werder. Milot Rashica, in 2015 speler van Bosz bij Vitesse, verdubbelde de voorsprong. Doelman Lukas Hradecky raakte de bal nog aan, maar kon het doelpunt van de Kosovaarse aanvaller niet verhinderen.

Aansluitingstreffer voor niets

Leon Bailey zorgde met nog een kwartier te gaan voor de aansluitingstreffer voor Leverkusen. De Jamaicaan schoot een vrije trap via de onderkant lat achter doelman Jiri Pavlenka. Diep in blessuretijd bepaalde Kruse met zijn 2e doelpunt de eindstand op 1-3.

Ranglijst

Leverkusen blijft door de nederlaag 6e. Bremen heeft 3 punten minder en staat 8e.